ErTussenIn

Je hebt een eetstoornis (anorexia, boulimia, eetstoornis NAO, eetbuistoornis) en eindelijk heb je de stap naar hulp durven zetten. Maar dan krijg je te horen dat er een enorme wachtlijst is voor de behandeling bij de instelling van jouw keuze. Je motivatie om te veranderen zal juist nu hoog zijn, anders had je waarschijnlijk nog geen hulp kunnen/durven vragen. Het ideale moment dus om aan de slag te gaan. Eigenlijk ook omdat de kans groot is dat je op dit moment er helemaal doorheen zit. Niet meer weet hoe ooit nog uit deze warboel te kunnen komen. Zo ging het in ieder geval bij mij toen ik jaren terug hulp zocht voor mijn eetstoornis. Omdat juíst op dat moment het belangrijk is dat je verder stappen kunt gaan zetten richting herstel in plaats van dieper de eetstoornis put in te gaan, heb ik een speciaal aanbod ontwikkelt dat hierop aansluit.
Sta jij ook ergens op een wachtlijst en wil je in deze tussentijd graag een traject aangaan om niet hopeloos de wachttijd uit te zitten? Neem contact met me op voor verder informatie. 
Ook voor de rest van het gezin is er ondersteuning mogelijk wanneer gewenst.
Face-2-Face en middels een online programma mogelijk!

Bij jou thuis

Letterlijk een drempel minder tot het aangaan van hulp; je hoeft er de deur namelijk niet voor uit! Gewoon lekker veilig in je eigen omgeving op jouw eigen bank of aan je (keuken)tafel. 2B-eat komt gewoon naar jou toe! 

(Bos)wandeling

Heerlijk in de buitenlucht! Tijdens een ontspannen wandeling gaan we in gesprek over wat jou op dat moment bezig houdt. 

Op locatie

Wil je liever niet bij jou thuis of in de buitenlucht afspreken? Maak dan een afspraak om op de 2B-eat locatie in Erp af te spreken.