Zelfhulpgroep

Zelfhulpgroep eetstoornissen Veghel

Misschien ben je er net pas achter dat jouw eetgedrag anders is dan dat van anderen. Of misschien weet je dit al langer, maar is de stap naar hulp nog te eng of sta je op een wachtlijst. Hoe fijn zou het dan zijn als je je ervaringen kunt delen met anderen die snappen waarmee je worstelt? Dat kan nu. Je bent van harte welkom bij de zelfhulpgroep eetstoornissen in Veghel.

Binnen de zelfhulpgroep zet je met andere deelgenoten de eerste stap(jes) naar een vrijer leven. In de groep mag je helemaal jezelf zijn. Ervaringsdeskundigen Loes en Jaimie zorgen voor de begeleiding van de avond. Zij hebben zelf ook een eetstoornis gehad en snappen hoe moeilijk het kan zijn.

Goed om te weten:

  • We doen niet aan eetschema’s of weegmomenten, maar gaan aan de slag met persoonlijke doelen waar we in kleine stappen naartoe werken.
  • Om de rust en veiligheid van de groep te borgen, komen we samen in cycli van acht weken. Daarna kun je instromen of uitstromen.
  • De groep start bij minimaal vijf aanmeldingen.

Je moet het misschien wel zélf doen, maar je staat zeker niet alleen!

Meer informatie

Voor wie?Als je te maken hebt met anorexia, boulimia of de eetstoornis NAO. Twijfel je? Neem dan gerust even contact op met Loes.
Wanneer?Start 10 januari
1x per 2 weken groep
1x per 2 weken individueel begeleiding (online, 30min)
Waar?Brueghel Huis, Middegaal 25 in Veghel
Kosten?15 euro per maand.

Vandaag begint een nieuwe dag, een nieuwe kans, voor een nieuwe jij.

Aanmelden of vragen

Wil je je graag aanmelden voor de zelfhulpgroep eetstoornissen of heb je nog vragen? Bel of app Loes via 06 55 362 330 of stuur een mailtje naar info@2b-eat.nl. 

Voor iedereen die te maken heeft met een eetstoornis en hier therapie voor wil. Of het nu anorexia, boulimia, eetstoornis nao of de eetbuistoornis betreft; voor iedereen is er hulp! 2B-eat biedt op verschillende manieren hulp. Zo is er een uitgebreid online aanbod, is er individuele hulp mogelijk bij jou thuis of hulp op locatie in Erp. Ook kan je hulp krijgen tijdens het maken van een wandeling in de buitenlucht.
Nog steeds niet de eetstoornis hulp waar jij naar op zoek bent? Neem hier gerust contact over met me op. Dan bekijken we de mogelijkheden. Er is overigens ook de mogelijkheid om individuele therapie te combineren met online hulp.

Samen staan we sterk!