Zelfhulpgroep

Misschien ben je er net pas achter dat jouw eetgedrag anders is als dat van anderen, of weet je dit al wat langer maar is (was) de stap naar hulp nog te eng? Of sta je op een wachtlijst voor hulp. Durf de sprong te wagen en meld je aan voor de zelfhulpgroep.

Binnen de zelfhulpgroep ga je met een vaste groep met lotgenoten, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige, de eerste stap(jes) zetten naar een vrijer leven.

Wanneerwekelijks op (precieze dag volgt nog)
Tijd2,5 uur (precieze tijdstip volgt nog)
Aantal keer14 bijeenkomsten

Voor iedereen die te maken heeft met een eetstoornis en hier therapie voor wil. Of het nu anorexia, boulimia, eetstoornis nao of de eetbuistoornis betreft; voor iedereen is er hulp! 2B-eat biedt op verschillende manieren hulp. Zo is er een uitgebreid online aanbod, is er individuele hulp mogelijk bij jou thuis of hulp op locatie in Erp. Ook kan je hulp krijgen tijdens het maken van een wandeling in de buitenlucht.
Nog steeds niet de eetstoornis hulp waar jij naar op zoek bent? Neem hier gerust contact over met me op. Dan bekijken we de mogelijkheden. Er is overigens ook de mogelijkheid om individuele therapie te combineren met online hulp.

Samen staan we sterk!