Er->Tussen<-In

Je hebt een eetstoornis (anorexia, boulimia, eetstoornis NAO, eetbuistoornis) en eindelijk heb je de stap naar hulp durven zetten. Maar dan krijg je te horen dat er een enorme wachtlijst is voor de behandeling bij de instelling van jouw keuze. Je motivatie om te veranderen zal juist nu hoog zijn, anders had je waarschijnlijk nog geen hulp kunnen/durven vragen. Het ideale moment dus om aan de slag te gaan. Eigenlijk ook omdat de kans groot is dat je er op dit moment helemaal doorheen zit. Je weet niet meer hoe je ooit nog uit deze warboel moet komen. Zo ging het in ieder geval bij mij toen ik jaren terug hulp zocht voor mijn eetstoornis. Omdat juíst op dat moment het belangrijk is dat je verder stappen kunt gaan zetten richting herstel in plaats van dieper de eetstoornis put in te gaan, heb ik een speciaal aanbod ontwikkeld dat hierop aansluit.

Een uniek programma waarvan de sessies specifiek op jouw behoeften aangepast zullen worden. Denk daarbij aan: spuien (in moeilijke momenten tussendoor per app), samen eten, een wandeling maken, aan de slag met opdrachten, ondersteuning bij aanmelding voor intensieve hulp en andere manieren die voor jou helpend zijn in jouw eerste stappen naar herstel van je eetstoornis!

Neem contact met me op om je aan te melden of voor meer info. Dit kan per mail info@2b-eat.nl of stuur een appje naar 06 55 36 23 30.

Bij jou thuis

Letterlijk een drempel minder tot het aangaan van hulp; je hoeft er de deur namelijk niet voor uit! Gewoon lekker veilig in je eigen omgeving op jouw eigen bank of aan je (keuken)tafel. 2B-eat komt gewoon naar jou toe! 

(Bos)wandeling

Heerlijk in de buitenlucht! Tijdens een ontspannen wandeling gaan we in gesprek over wat jou op dat moment bezig houdt. 

Op locatie

Wil je liever niet bij jou thuis of in de buitenlucht afspreken? Maak dan een afspraak om op de 2B-eat locatie in Erp af te spreken.