Startsessie

Als ervaringsdeskundig eetstoornis therapeut/coach werk ik met de behandelmethodes van Charlie Paludanus, therapeut en oprichtster van vrijvaneetstoornis.nl en schrijfster van het boek Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia. Aan de hand van haar LEVEN-methode boek en succesvolle Bevrijd Jezelf – drie maanden programma help ik je jezelf bevrijden van eetbuien, boulimia, eetstoornis en/of obsessie voor gewicht, sporten en eten. Daarbij werken we zowel aan het normaliseren van je eetpatroon als aan de onderliggende problemen. Omdat je alleen dan volledig kunt herstellen van je eetstoornis en vrij in het leven kunt staan.

Twijfel je nog of dit wel echt iets voor jou is? Zet dan de eerste stap door het inplannen van het startgesprek. Hierin maak je kennis met mij en met de methode waarmee ik werk. Tijdens deze sessie zul je naar huis gaan met een eerlijk beeld over wie ik ben en hoe ik te werk ga. Daarnaast zal je al meer inzicht hebben opgedaan over waar je eetbuien vandaan komen, hoop en vertrouwen krijgen dat je volledig kunt herstellen! Ja, ook JIJ kan volledig herstellen!

Herken je één of meer van onderstaande punten? Dan past een startgesprek perfect bij jou:
– Geen gevoel van controle hebben over je eetgedrag?
– Veel te veel in korte tijd eten, oftewel eetbuien hebben?
– Heel de dag door denken aan eten, niet eten, eetbuien en/of je gewicht?
– Voel je veel schaamte voor je eetgedrag en/of uiterlijk?
– Voel je je steeds ongelukkiger, eenzamer of onzekerder worden?
– Vraag je je af hoe je ooit van je eetprobleem af moet komen?

Niet blijven denken maar DOEN: Zet de eerste stap en boek een startsessie!

Hoe eng ook, achteraf zal je blij zijn dat je deze stap genomen hebt. Mijn motto is dan ook: “We hebben meer spijt van wat we nooit gedaan hebben, dan van de fouten die we hebben gemaakt”. Je moet het inderdaad wel zelf doen, maar zeer zeker niet alleen. Laat mij er voor je zijn door dit transformeerproces!

Wat levert de startsessie je op?

  • In deze 1,5 a 2 uur durende sessie:
  • Krijg je inzicht in de dieper liggende redenen en patronen van je eetprobleem.
  • Ontwikkel je een duidelijk beeld en gevoel van hoe jouw toekomst eruit ziet als je je eetstoornis hebt achtergelaten (jouw droomtoekomst).
  • Weet je wat voor jou de eerste stap is naar herstel.
  • Na deze sessie heb je meer rust en helderheid over je eetprobleem, wat je wilt bereiken en wat je achter je wilt laten. En weet je wat jou kan helpen bij het overwinnen van je eetstoornis en het bereiken van je doelen.

Inhoud startsessie

Voor de sessie ontvang je al een aantal vragen die je helpen helder te krijgen wat je in de sessie wilt bespreken.
De startsessie zelf duurt 1,5 a 2 uur en vindt plaats in mijn praktijkruimte in Erp of online; waar jouw voorkeur ligt.
Je kunt onbekommerd je verhaal, zorgen en frustraties delen. Ik ben ervaringsdeskundig dus kijk niet zo snel ergens van op (in de douche staan braken of naar verschillende supermarkten fietsen, uit schaamte dat de caissière me door zou hebben, voor eetbuivoedsel. Het delen van je verhaal met iemand die weet hoe het is, je begrijpt en je er niet op gaat veroordelen, lucht vaak al enorm op.
Aan het einde van de startsessie geef ik je een eerlijk advies over een voor jou goede vervolgstap. Ik geef aan wanneer ik denk dat je het zelf kunt, verwijs waar nodig door naar andere hulpverleners of stel een van mijn eigen coaching programma’s voor.

Voor wie?

Deze sessie is speciaal voor mensen die willen onderzoeken hoe ze van hun eetprobleem af kunnen komen en die daar vervolgens direct concreet mee aan de slag willen.

Speciaal tarief startsessie

Omdat ik weet dat die allereerste stap gigantisch moeilijk kan zijn, bied ik deze startsessie tegen een speciaal tarief kennismakingstarief aan.

Je krijgt een kennismakingskorting van € 52,50 op deze eerste sessie. Kosten startsessie € 75,00 (normaal tarief € 122,50).
Wil je eerst nog even overleggen, meer info of direct een afspraak boeken? Dat kan door een mail te sturen naar info@2b-eat.nl of te bellen/appen naar 06- 55 362 330.