Online e-health coaching

Wil jij liever niet afspreken maar juist vanachter je computer intensieve hulp krijgen die aansluit bij jouw behoeften? Dan is het E-Health programma van 2B-eat ideaal voor jou! De modules zijn allemaal vormgegeven met behulp van ervaringsdeskundigen, hulpverleners en cliënten. Er wordt gebruik gemaakt van relevante literatuur en kennis in combinatie met ervaringen van mijzelf en van anderen.
Je kan kiezen voor een 10-weeks programma geheel online, maar het is ook mogelijk om de online sessies te combineren met face-2-face contact of videobellen. Waar JIJ je het meest prettig bij voelt!


Hieronder vind je een aantal voorbeelden, maar het aanbod zal worden aangepast aan jouw behoeften. Zo kan er ook ingespeeld worden op depressieve gevoelens of angstklachten als deze (even) de overhand lijken te nemen. Naast de hoofdmodule die je kiest, zal er altijd als extra een training aangeboden worden. Deze training is bijvoorbeeld gericht op ‘hoe om te gaan met piekeren’, een training in mindfulness of gericht op zelfbeeld en zelfvertrouwen. Wil je juist vooral richten op de achterliggende problematiek van je eetstoornis of op verder herstel, kijk dan hier voor het aanvullende online aanbod.

Hieronder staan de voorbeelden voor Boulimia en voor Anorexia, maar er is natuurlijk ook een aanbod voor de eetstoornissen N.A.O en de Eetbuistoornis en emotie eten! Al met al veel mogelijkheden en de inhoud zal gebaseerd zijn op jouw behoeften!
Benieuwd of er iets bij zit voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@2b-eat.nl of bel 06-55362330

Boulimia

Deze module behandelt in ongeveer 10 weken alle onderwerpen die relevant zijn bij een eetstoornis. Denk aan inzicht in het eetpatroon, gezonde voeding, het uitdagen van negatieve gedachten en aandacht voor het lichaamsbeeld.

Anorexia

De module ‘Anorexia Nervosa’ duurt 10 weken en is een module gericht op gedragsverandering en motivatie om beter te worden en blijven.

Minfulness

Wil je meer mindful in het leven staan? In deze zelfhulp training maak je kennis met de basisbeginselen van mindfulness​.