2B-eat Anorexia: Online (ervarings)deskundige hulpverlening

Inhoud

De module ‘Anorexia Nervosa’ duurt 10 weken en is een module gericht op gedragsverandering en motivatie om beter te worden en blijven.
De module bestaat uit sessies met daarin zowel filmpjes van de online hulpverlener als filmpjes van ervaringsdeskundigen. In iedere sessie krijgt je psycho-educatie, lees je oefeningen van voorbeeldcliënten en ga je zelf aan de slag met één of meerdere oefeningen.

Je wordt in deze module niet actief begeleid bij het aankomen in gewicht. Er is veel aandacht voor het vergroten van het zelfvertrouwen, het verbeteren van het lichaamsbeeld en een toekomst zonder eetstoornis. Cognitieve gedragstherapie wordt ingezet voor het ontwikkelen van een normaal eetpatroon en het uitdagen van denkfouten. Verder worden oplossingsgerichte therapie en mindfulness ingezet voor het stellen van doelen, het in contact komen met je lichaam en het omgaan met negatieve emoties.

Voor wie?

De module ‘2B-eat Anorexia Nervosa’ is er voor iedereen die te maken heeft met anorectische eetproblematiek. Je bepaald hierin zelf het tempo. Ook is het mogelijk om de online sessies aan te vullen met face-to-face contact of skype/videobellen.
Twijfel je of dit iets voor jou is? Probeer het programma dan 2 weken uit voor maar 35,00! Voor vragen kun je een mailtje sturen naar info@2b-eat.nl of bel +31 655362330